Tečaj joge

TRENUTNO SE NE IZVAJA

Tečaj je namenjen vsem, ki jih joga zanima in bi si jo želeli pobližje spoznati. Veliko bodo od njega odnesli predvsem začetniki, ki se z jogo spogledujejo, niso se je pa še zares lotili.

Naučili se bomo osnov hatha joge ter pokukali v različne zvrsti joge. Vadili bomo in se pripravili na to, da boste lahko kasneje bolje pripravljeni na redne vadbe, hkrati pa se boste naučili kako pravilno vaje izvajati sami doma.

Če so vam bolj pri srcu redne vadbe joge pa si lahko pogledate URNIK rednih vadb.

Poudarek ne bo samo na fizičnem aspektu joge, temveč bomo delali na celostni način, saj je pravi pomen joge prav to, preseganje uma, duhovno spoznanje oz. spoznavanje ter delo na sebi. Po končanem tečaju si boste zagotovo lažje odgovorili na marsikatero vprašanje o sebi, življenju. Prepričana sem, v kolikor vam bo joga vsaj delno postala način življenja, da boste lahko lažje jadrali skozi težave življenja in življenje bo postalo bolj mirno in srečno.

Tečaj bo zagotovo učinkovit in uporaben.

Tečaj traja 3 mesece, 2x tedensko.

ZIMSKO POMLADNI TEČAJ JOGE je predviden med 18.01.2022 in 14.04.2022.

Tečaj bo potekal pri nas v studiu na Letališki c. 29 v Ljubljani. V primeru, da epidemiološka situacija v državi ne bo omogočala izvedbe tečaja v studiu, se bo  odvijal preko ZOOM-a. Skratka, v vsakem primeru tečaj bo! :)

Termin:

Torek in četrtek STUDIO 17:30 – 18:30

CENA: 195 eur, možost plačila na 3 mesečne obroke po 65 eur

V primeru plačila vnaprej nudimo 15% popust, tako znaša cena tečaja 165,75 eur.

Tečaj se izvede v primeru zadostnega števila prijav.

 • Poglobljeno osnovno znanje o joge

  Spoznali bomo osnove joge in se spoznali z različnimi potmi joge.

 • Posvetili se bomo sebi

  Delali bomo tako na fizičnem kot duhovnem aspektu joge. K jogi bomo pristopili na celosten način in se poglobili vase.

 • Pripravljeni bomo na težje asane

  Po končanem tečaju joge boste bolj fizično in duhovno pripravljeni tudi na težje in bolj zahtevne asane.

 • Manjše skupine

  Tečaj bo potekal v manjši skupini, tako v studiu kot online. Na tak način se vam bom lažje posvetila in boste od tečaja odnesli največ kar lahko.

 • Vadili boste lahko sami doma

  Po tečaju boste lahko jogo izvajali tudi sami doma in s tem dosegli maksimalen učinek joge.

 • Možnost plačila na obroke

  Tečaj je možno poravnati v 3 mesečnih obrokih po 65 eur.

Kaj o nas pravijo udeleženci?

V mesecu septembru 2021 sem se udeležila trimesečnega začetnega tečaja joge v Jin Joga studiu. Marta je čudovita učiteljica, ki nam je pokazala srce joge – joga je način življenja, je poglobitev v svojo lastno notranjost in ne zgolj “vadba za oblikovanje telesa” (kar promovirajo večinske šole joge). V treh mesecih smo spoznale različne stile joge, a vedno je bil cilj umiritev, poglobitev, “odklop” skozi različne asane.
Ker je studio namenjen manjši skupini ljudi, je pogosto občutiti kot da si na individualni vadbi, ker se učiteljica joge posveti prav vsakomur. Cena tečaja in preostalih rednih vadb pa je prav tako zelo dostopna in razumska, sploh v primerjavi s cenami tečajev drugod.
Med tečajem sem se še bolj zaljubila v jogo. Jin joga studio priporočam prav vsakomur, ki se želi spoznati z bistvom joge!

Septembra 2021 sem se udeležila začetnega tečaja joge pri učiteljici Marti v Jinjoga studiu. S tečajem sem zelo zadovoljna, ker sem se v 3 mesecih naučila izvajati osnovne asane v jogi ter tehnike dihanja. Prednost tečaja je, ker je potekal v manjši skupini in poleg tega, Marta je izjemna učiteljica z veliko izkušnjami, ki se maksimalno posveti vsakem kandidatu. Začetni tečaj priporočam vsem, ki se želijo spoznati s osnovno jogo.