Spodaj se nahaja tedenski urnik vadb v našem joga studiu, ki pa je zaradi trenutne situacije s korona virusom prilagojen. Med “korono” smo vadili le preko ZOOM-a, z aprilom oz takoj ko bo epidemiološka situacija to dopuščala, pa se vračamo tudi v studio JUUHUUU! :) Vračamo se v malenkost omejenem obsegu, in sicer bodo vadbe 2x tedensko še vedno potekale ONLINE, ostale dneve pa vas pričakujemo v studiu. V studiu lahko zaradi varnostnih oz. higienskih ukrepov sprejmemo le 4 osebe, zato se hitro prijavite :) Potrditev prijave in rezervirano mesto v skupini lahko zaradi manjših skupin zagotovimo le po prejetem plačilu.

Takoj, ko bo mogoče se vračamo v studio (kjer piše online, pomeni, da bo vadba online potekala tudi po odprtju studiev, zaenkrat pa so vse vadbe ONLINE )

Vabljeni! Na vadbo se lahko prijavite preko sledeče povezave:

Vadbe potekajo v manjših skupinah. Hatha in jin joga vadbe trajajo 75 min, ostale vadbe  (joga za otroke, jutranja jin in jutranja hatha ter sobotna joga) 60 minut. S seboj ne potrebujete ničesar, razen udobnih oblačil. Predlagamo, da zaradi trenutne situacije s korona virusom pridete s svojo blazino,  če pa je nimate, imamo v studiu na voljo tudi dovolj blazin in ostalih pripomočkov, ki jih po vadbi očistimo in razkužimo. Se vidimo! :-)