O nas

Živimo v svetu, kjer je stres, hitenje, okrnjeno zdravje in pomanjkanje časa stalnica vsakdanjika. Joga je za nas več kot le še ena športna dejavnost, pomeni nam NAČIN ŽIVLJENJA.

Ko k jogi pristopimo na pravi način se naša aktivnost ne konča na blazini, ampak elemente prenesemo v vsakdanje življenje. S pomočjo joge uravnovesimo naše zdravje, odnose, delo in prosti čas. Redno prakticiranje joge izboljša naš telesni položaj, ki je ob današnjem tempu pri večini ljudi zelo okrnjen. Z jogo okrepimo globoke trebušne mišice in mišice hrbta, ki podpirajo celotno telo.

S pomočjo asan, dihalnih in čistilnih tehnik, meditacije, manter in muder dosežemo globlji občutek sprostitve, ki ugodno vpliva na telo, um in duh. Postopoma se z redno vadbo znebimo stresa ter lažje premagujemo vsakdanje in tudi manj vsakdanje težave, povečamo fleksibilnost telesa in duha ter gibljivost sklepov.

Jogo poučujeva Marta in Mirela, obe sva certificirani učiteljici joge, s certifikatom RYS200.

Marta

Marta

ustanoviteljica Jin joga studia in certificirana učiteljica joge

Z jogo se ukvarjam praktično že 30 let, zadnja leta pa sem se posvetila bolj poučevanju joge. Joga mi pomeni način življenja, sprostitev, umiritev... Z jogo pridobimo predvsem bolj mirno, manj stresno in zadovoljno življenje. Gibljivost in telesna pripravljenost pa je stranski produkt vseh pozitivnih učinkov, ki nam jih nudi joga :)

Mirela

Mirela

certificirana učiteljica joge