O nas

Živimo v svetu, kjer je stres, hitenje, okrnjeno zdravje in pomanjkanje časa stalnica vsakdanjika. Joga je zame več kot le še ena športna dejavnost, pomeni mi NAČIN ŽIVLJENJA.

Ko k jogi pristopimo na pravi način se naša aktivnost ne konča na blazini, ampak elemente prenesemo v vsakdanje življenje. S pomočjo joge uravnovesimo naše zdravje, odnose, delo in prosti čas. Redno prakticiranje joge izboljša naš telesni položaj, ki je ob današnjem tempu pri večini ljudi zelo okrnjen. Z jogo okrepimo globoke trebušne mišice in mišice hrbta, ki podpirajo celotno telo.

S pomočjo asan, dihalnih in čistilnih tehnik, meditacije, manter in muder dosežemo globlji občutek sprostitve, ki ugodno vpliva na telo, um in duh. Postopoma se z redno vadbo znebimo stresa ter lažje premagujemo vsakdnje in malo manj vsakdanje težave, povečamo fleksibilnost telesa in duha ter gibljivost sklepov.

Jogo poučujem Marta in sem certificirana učiteljica joge. Z jogo se ukvarjam praktično že 30 let, zadnja leta pa sem se posvetila bolj poučevanju joge. Joga mi pomeni način življenja, sprostitev, umiritev… Z jogo pridobimo predvsem bolj mirno, manj stresno in zadovoljno življenje. Gibljivost in telesna pripravljenost pa je stranski produkt vseh pozitivnih učinkov, ki nam jih nudi joga :)

Upam, da se kmalu vidimo (preko zoom-a ali v živo pri nas na Letališki :) )