ZIMSKE NEDELJE – 12.12.2021

Dogodek oz. sklop dogodkov »Zimske nedelje« je nastal z namenom popestritve mrzlih zimskih dni, ki so počasi v prihajanju. Vsako prvo nedeljo v mesecu se bomo družili ob nedeljskih joga dopoldnevih v našem joga studiu JINJOGA v Ljubljani (decembra izjemoma 2. nedeljo 12.12.2021). Na sporedu bo joga, dobra in zdrava hrana ter druženje, vsakokrat pa nas bo tudi obiskal gost, ki bo še bolj popestril zimske nedelje! :)

Decembrska zimska nedelja bo izjemoma zaradi bolezni v ekipi, na sporedu 12.12.2021. Čaka nas prijetno druženje, kjer se bomo dodobra sprostili in umirili ter pozabili na vsakdanji stres.  Tokrat bomo gostili gostjo Lindo Dončić, ki nam bo predstavila numerologijo. Izvedeli bomo kaj je to numerologija, izračunali naša srečna števila ter se dotaknili prihajajočega leta 2022 :-) Vsakega udeleženca čaka tudi majhno presenečenje :-)

Program nedeljskega dopoldneva 12.12.2021 je sledeč:

   9:00 Jutranja joga

Krajša jutranja vadba, s katero se bomo prebudili in razmigali ter sprostili.

     9:30 Zajtrk in sproščeno druženje

Pustite razvajati tudi svoje brbončice, saj nas čaka odličen in hkrati zdrav zajtrk. Ob enem pa se bomo še podružili in malce poklepetali ob zeliščnem čaju.

     10:00 Numerologija z Lindo Dončić

Čaka nas zanimivo predavanje na temo numerologije. Strokovnjakinja na tem področju Linda Dončić nas bo popeljala v svet numerologije. Izračunali bomo naša srečna števila ter pokukali v leto 2022. Zagotovo bo pestro in zanimivo :-)

     11:00 Jin joga

Jin joga je meditativna vadba, s katero bomo odkrivali globine in se popolnoma sprostili.

Namen druženja je predvsem, da se v dopoldnevu dodobra sprostimo, pozabimo na probleme in skrbi.

Dobrodošli tudi otroci, saj bo poskrbljeno za varstvo, medtem, ko se boste vi v miru sproščali in posvetili sami sebi, bodo otroci ustvarjali in se igrali.

Konec druženja je predviden ob 12:30 – 13:00

Lokacija: JINJOGA studio, Letališka 29, Ljubljana

Kdaj: Nedelja 12.12.2021 ob 9:00 (pridite nekaj minut prej, da lahko začnemo s programom ob 9:00)

Cena: 30eur

Število udeležencev je omejeno, zato so potrebne predhodne prijave. Prijave sprejemamo preko spodnjega obrazca, emaila info@jinjoga.si ali preko telefona 041 882 989.

Dosegljivi smo tudi za kakršnekoli informacije in nasvete.

Vabljeni, da se pridružite ter naredite nekaj dobrega za svoje telo in dušo!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor