ZIMSKA NEDELJA Z OBRAZNO JOGO 06.02.2022

Dogodek oz. sklop dogodkov »Zimske nedelje« je nastal z namenom popestritve mrzlih zimskih dni. Vsako prvo nedeljo v mesecu se bomo družili ob nedeljskih joga dopoldnevih v našem joga studiu JINJOGA v Ljubljani. Na sporedu bo joga, dobra in zdrava hrana ter druženje, vsakokrat pa nas bo tudi obiskal gost, ki bo še bolj popestril zimske nedelje! :)

Naša druga nedelja v 2022 bo na sporedu 06.02. Čaka nas zanimivo in veselo druženje, kjer se bomo dodobra sprostili in umirili ter pozabili na vsakdanji stres. Tokratna gostja bo Jasna Novak, iz centra Care Nature. Predstavila nam bo prednosti obrazne joge in nam pokazala nekaj vaj, s katerimi lahko še bolj sprostimo in pomladimo naš obraz.

Program nedeljskega dopoldneva 06.02.2022 je sledeč:

   9:00 Jutranja hatha joga

Jutranja aktivna vadba joge, da se dobro razmigamo, pretegnemo in sprostimo.

     9:30 Zajtrk in sproščeno druženje

Pustite razvajati tudi svoje brbončice, saj nas čaka odličen in hkrati zdrav zajtrk. Ob enem pa se bomo še podružili in malce poklepetali ob zeliščnem čaju.

     10:00 Obrazna joga z Jasno Novak

Obrazna joga deluje kot naravni lifting in pomlajuje telo od znotraj navzven. S strokovnjakinjo na področju obrazne joge in terapevtskih masaž SorensensistemTM bomo osvojili osnovno vajo obrazne joge, s katero aktiviramo vse mišice obraza. Vajo bomo v popolnosti osvojili v sede, stoje, skupaj s trebušnim dihanjem. Samostojno jo boste lahko izvajali tudi doma. Skupaj bomo izvedli še nekaj drugih vaj, s katerimi pomlajujemo obraz in vračamo sijaj naši koži. Vsekakor bo zanimivo in poučno.

     11:30 Jin joga

Jin joga je meditativna vadba, s katero bomo odkrivali globine in se popolnoma sprostili. Po končani vadbi bomo umirjeni in sproščeni tako da bomo imeli poleg gladke kože, tudi gladke in sijoče misli :-)

Namen druženja je predvsem, da se v dopoldnevu dodobra sprostimo, pozabimo na probleme in skrbi ter naredimo nekaj dobrega za sebe.

Dobrodošli tudi otroci, saj bo poskrbljeno za varstvo, medtem, ko se boste vi v miru sproščali in posvetili sami sebi, bodo otroci ustvarjali in se igrali.

Konec druženja je predviden ob 12:30 – 13:00

Lokacija: JINJOGA studio, Letališka 29, Ljubljana

Kdaj: Nedelja 06.02.2022 ob 9:00 (pridite nekaj minut prej, da lahko začnemo s programom ob 9:00)

Cena: 30eur

Število udeležencev je omejeno, zato so potrebne predhodne prijave. Prijave sprejemamo preko spodnjega obrazca, emaila info@jinjoga.si ali preko telefona 041 882 989.

Dosegljivi smo tudi za kakršnekoli informacije in nasvete.

Vabljeni, da se pridružite ter naredite nekaj dobrega za svoje telo in dušo!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor