ZIMSKA NEDELJA Z JYOTISHEM 06.03.2022

Dogodek oz. sklop dogodkov »Zimske nedelje« je nastal z namenom popestritve mrzlih zimskih dni. Vsako prvo nedeljo v mesecu se bomo družili ob nedeljskih joga dopoldnevih v našem joga studiu JINJOGA v Ljubljani. Na sporedu bo joga, dobra in zdrava hrana ter druženje, vsakokrat pa nas bo tudi obiskal gost, ki bo še bolj popestril zimske nedelje! :)

Naša zadnja zimska nedelja v sezoni bo na sporedu 06.03. Čaka nas zanimivo in veselo druženje, kjer se bomo dodobra sprostili in umirili ter pozabili na vsakdanji stres. Tokratna gostja bo Aleksandra Margan, ki nam bo predstavila Jyotish in prednosti le tega ter naredili krajšo Jyotish analizo za vsakega udeleženca. :)

Tematika celotnega dneva bo delovanje skozi čakre. Pogledali si bomo kako je astrologija povezana s čakrami, prav tako pa bomo naredili nekaj zelo pomembnih asan skozi čakre.

Program nedeljskega dopoldneva 06.03.2022 je sledeč:

   9:00 Jutranja hatha joga – pozdrav soncu

Jutranja aktivna vadba joge, da se dobro razmigamo, pretegnemo in sprostimo.

     9:30 Zajtrk in sproščeno druženje

Pustite razvajati tudi svoje brbončice, saj nas čaka odličen in hkrati zdrav zajtrk. Ob enem pa se bomo še podružili in malce poklepetali ob zeliščnem čaju.

     10:00 Predavanje Jyotish z Aleksandro Margan

Spoznali bomo kaj jyotish je in kako si lahko z njim pomagamo. Aleksandra nam bo predstavila krajši pregled ključnih astroloških dogodkov v prihajajočih mesecih. Naredila pa nam bo tudi krajšo osebno analizo. Iz osebnih podatkov bomo pogledali kateri planeti so ključni v vaši karti, kateri planet vlada obdobju, kjer se trenutno nahajate in kaj bi to lahko pomenilo za vas.

     11:30 Jin joga/ joga nidra

Jin joga je meditativna vadba, s katero bomo odkrivali globine in se popolnoma sprostili. Vključili bomo tudi joga nidro, ki pomeni jogijsko spanje in se sprehodili po čakrah ter tako naredili res največ za naše telo in um. Po končani vadbi bomo resnično umirjeni in sproščeni. 

Namen druženja je predvsem, da se v dopoldnevu dodobra sprostimo, pozabimo na probleme in skrbi ter naredimo nekaj dobrega za sebe.

Dobrodošli tudi otroci, saj bo poskrbljeno za varstvo, medtem, ko se boste vi v miru sproščali in posvetili sami sebi, bodo otroci ustvarjali in se igrali.

Konec druženja je predviden ob 12:30 – 13:00

Lokacija: JINJOGA studio, Letališka 29, Ljubljana

Kdaj: Nedelja 06.03.2022 ob 9:00 (pridite nekaj minut prej, da lahko začnemo s programom ob 9:00)

Cena: 30eur

Število udeležencev je omejeno, zato so potrebne predhodne prijave. Prijave sprejemamo preko emaila info@jinjoga.si ali preko telefona 041 882 989.

Dosegljivi smo tudi za kakršnekoli informacije in nasvete.

Vabljeni, da se pridružite ter naredite nekaj dobrega za svoje telo in dušo!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor